Verslag van Nicole 15 t/m 21 februari 2020

20-03-2020 16:43

Hoi Gerrit,

 

Ik heb genoten van de vakantie. De eerste dagen op werk had ik echt de vakatieblues... Helaas nu weer terug in het gareel. 

 

Hierbij mijn recensie. Nogmaals bedankt en wellicht ooit tot ziens.. Volgend jaar weer met mijn meiden naar een klein ski gebied helaas....

 

Voor het eerst sinds ...? weer alleen op skivakantie. Een skihutten tocht zou toch minstens een groep met gelijkgezinden en gezelligheid moeten opleveren? Toch?

 

Jazeker!!! Wat een mooie ervaring is het geworden. Beginnend met een dag zelf skien. De dagen erna ski je met z'n allen weg van de hustle and bustle van de 'normale' skiers. Uitzichten op witte skipistes vol met mensen worden vervangen door mooie uitzichten op de Dolomieten. De dagen worden gevuld met samen skien, samen lunchen, maar ook zelf skien waarbij de rugzakjes even af mogen. 

 

Avonden worden gevuld met heerlijk eten en steeds meer/langer met kaarten en drinken (niet noodzakelijkerwijs in die volgorde). De sfeer in de groep wordt goed bewaakt door de 2 heren, voor zover dat nodig is. Het is vakantie voor iedereen en wat duren de dagen lekker lang.

 

De laatste dag samen is het weer terug skien naar de hustle en bustle ... Dat is even wennen, maar doet je wel beseffen hoe mooi de ervaring was.

 

8 dagen geskied. 10 dagen weggeweest en toch te kort... Zou het graag nog een keertje overdoen. Gerrit en Ruud bedankt.

 

 

Groetjes,

 

Nicole